Mester de Acasa

Canapele in mobila de living

Canapele la comanda pentru sufragerie
Seara se asterne agale atunci cand venim de la servici. Ne dorim un loc placut unde sa nu fim deranjati, sa ne uitam la un meci sau sa mancam floricele. Unde? In sufragerie, pe canapea. Din mobila de sufragerie nu poate lipsi canapeaua. Fie ca este cu doua brate fixe, fie ca este stil pat cu perne, o regasim in aproape orice casa.

Bine, dar cum ne alegem canapeaua perfecta? Si ce criterii trebuie luate in considerare? Sa vedem... In primul rand ar trebui sa ne hotaram daca vom folosi canapeaua si pentru altceva decat televizor sau relaxare. Daca avem de gand sa o folosim si pe post de pat, intervin cateva aspecte in plus. Acum, cam toate canapelele au sezutul facut din saltea tip relaxa. Adica arcuri incadrate de saltele de burete. Din punct de vedere al latimii, gasim canapele de la 1m la 2m. Si daca vrem sa o folosim si ca pat metodele de culisare principale sunt doua: click-clack si rabatare. Cea click-clack este mai putin comoda pentru dormit si mai comoda pentru sezut. Cea cu rabatare este mai comoda pentru dormit si mai putin comoda pentru sezut.

In trecut canapeaua a fost un element simplu prezent de la tara ( realizata din blani de lemn ) pana la oras ( cu tapiterie si zegras ). Astazi sunt magazine dedicate numai vanzarii canapelelor si fotoliilor, de ele beneficiind toata lumea. Plus ca a fost si un concurs cu cea mai frumoasa canapea ...

Acasa     Adauga comentarii

Comentarii