Mester de Acasa

Mobilier Baie

Dulap de baie si oglinda
Mobilierul de baie este o piesa care vine in completarea decorarii baii. Aparent nu implica mari probleme in gasirea lui insa in momentul in care suntem pusi in fata alegerii lucrurile devin se pare complicate. Asa dar sa vedem principalele aspecte pe care trebuie sa le avem in vedere cand alegem mobilierul de baie.

In primul rand trebuie sa studiem piata si sa vedem ce ne ofera principalii producatori de mobilier de baie. La fiecare dulap de baie identificam materialul din care este facut. Astfel, putem avea dulapuri de baie facute din lemn startificat sau din PVC/acryl. Cele din lemn sunt tratate impotriva umezelii. Cele din PVC sau acryl nu au aceasta problema. Ele insa sunt mai putin estetice, dar mult mai rezistente.
Un al doilea aspect pe care trebuie sa-l luam in considerare este dimensiunea. Dulapiorul de baie trebuie sa fie in general mic si util. Pe usita de dulapior poate fi instalata eventual o oglinda pentru a utiliza la maxim spatiul disponibil. Pentru amplasare putem opta sa-l punem sub chiuveta sau in laterala chiuvetei. Exista si etajere de baie care in general se prind de oglinda sau au suporti separati care se fixeaza in perete. Daca nu gasim in comert modelul dorit putem apela la mobila la comanda.
Insa ce ne propunem sa punem in dulapul de baie? Ustensilele de barbierit, articole de machiat sau bureti, periute si pasta de dinti.

Daca am descris cateva caracteristici care va vor putea ajuta sa luati o decizie, ne bucuram. In plus, pentru a ne hotara, trebuie sa rasfoim cat mai multe si variate modele de mobilier de baie.

Acasa     Adauga comentarii

Comentarii